1 Ochi de lant, [1 piciorus MIC in urmaroarele 8 ochiuri, Cate 2 picioruse MICI in fiecare DIN urmatoarele 3 ochiuri] repetam secticlusion PE partea OpUSA a lantului. Finalizam randul cu piciorus alunecat. Indoiti rucsacul in partea de sus, exact asa cum va doriti sa se inchida, Cu Partile laterale in Interior. Nu am mai facut de ceva timp Genti sau rucsacuri, Dar prietena MEA mi-a cerut sa II FAC un sac crosetat si nu am putut sa o refuz. ASA ca IATA-ma cu instructions pas cu pas si Video Tutorial despre cum sa crosetati un rucsac. Incepand cu al doilea Ochi de la croseta, 1 piciorus MIC in urmatoarele 8 ochiuri (PANA va mai ramane un singur ochi), 3 picioruse MICI in ultimul Ochi (Marcati primul si ultimul ochi). Incepem sa lucram PE partea OpUSA a lantului, 1 piciorus MIC in urmatoarele 8 ochiuri, 3 picioruse MICI in ultimul Ochi. Piciorus alunecat cu primul piciorus lucrat. Dupa ce am finalizat si Clapa, AM terminat rucsacul crosetat, trebuie doar sa II adaugam inchizatoarea si bretelele.

Acest sac crosetat a fost Tutorialul de saptamana aceasta. Sper ca v-a placut si Spor la crosetat! 1 Ochi de lant, 1 picuorus MIC en fiecare Ochi. Piciorus alunecat Siretul de inchidere il puteti face fie crosetand un lant, rasucind Cate 2 Fire sau pur si simplu folositi ca Siret o bucata DIN firul cu care ATI lucrat. Introduceti croseta in ochiul Marcat si crosetati Cate 1 piciorus MIC in fiecare Ochi, lucrand doar in bucla DIN Spate. 1 Ochi de lant si intoarceti. . Marcati la partea DIN série al doilea Ochi si penultimul. Aceasta va fi latimea clapei. Daca va doriti Clapa patrata, repetati acest Rand (lucrand in ambele bucle) PANA ajungeti la dimensiine Dorita. Daca doriti o Clapa cu margini rotunjite, urmariti mai departe instructiunile. . Remplissez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:.

Vous commentez à l`aide de votre compte WordPress.com. (Déconnexion/changement) Acest sac crosetat este foarte usor de facut chiar si de un incepator ASA ca va incurajez sa il incercati. . Scadem la inceput de Rand cu 1 Ochi (SARIM primul ochi), apoi continuam cu Cate 1 piciorus MIC in fiecare Ochi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.